Karácsonyiajándékok.net

Ajándékötletek minden alkalomra, lehet születésnap, névnap vagy évforduló...

Get Adobe Flash player

Kereső


Részletes keresés

Belépés

Kívánság lista

0 Products - 0 HUF
Go to wishlist

Facebook LikeBox

Elérhetőségek

Ha bármilyen kérdése, kérése van, kérjük, keressen meg minket az alábbi elérhetőségeink egyikén, vagy vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a Vevőszolgálat oldalon található űrlap segítségével, amelyet ide kattintva is elérhet.

Céginformáció

Neten Veszek Kft.

 

Székhely:2015 Szigetmonostor Zöldike utca 26
Adószám: 23594434-2-13
Számlaszám:10403112-50526590-55651000 K&H Bank
Cégbírósági bejegyzés száma (Cg.):13-09-151651/11;
Cégbírósági végzés kiállítója: Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróság mint Cégbíróság; Dr.Szigeti Julianna Katalin  s.k. Bíró
Adatkezelés nyilvántartási szám:NAIH-76307/2014
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36-20-242-6893
 

Kapcsolattartó

 

Kapcsolattartó neve: Lajos Anita
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36-20-242-6893

 

 

 

Mi az a Pick Pack Pont?

 

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok a  Relay és Inmedio hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

 

 

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

 

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva. A Pick Pack Pont szolgáltatásának indítása hamarosan várható! 

A Pick Pack Pontokban történő átvétel díjszabása:

 

Megrendelés összege Szállítás díj
25000 Ft-ig 890 Ft
   

 

 

 

Mikor válassza a Pick Pack Pontot?

 

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

 

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

 

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

 

 

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

 

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a szállítási információk megadásakor történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok  listájából.

 

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-4 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban.

 

Bolt Lista: http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont